Image Image Image Image Image

Διαδικασία

Για να σας δώσουμε προσφορά, αρχικά θα χρειαστούμε:

  • Μια σύντομη περιγραφή του σκοπού της οπτικοποίησης (πωλήσεις – marketing, παραγωγή, υποστήριξη ιδέας κλπ)
  • Δεδομένα που περιγράφουν το έργο σας (τυπικά: τεχνικά σχέδια, σκίτσα και λίστες υλικών)
  • τις απαιτήσεις σας για το είδος της παρουσίασης (πχ στατικές εικόνες, animation, ολοκληρωμένη παρουσίαση κλπ)
  • τις προθεσμίες σας

Περισσότερο αφηρημένες απαιτήσεις, όπως επιθυμητή ατμόσφαιρα, αίσθηση και εντύπωση, ή περισσότερη πληροφορία σχετικά με τον σκοπό της οπτικοποίησης είναι καλοδεχούμενες και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την απήχηση του τελικού προϊόντος. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, αυτό το είδος πληροφορίας οδηγεί σε μια καλύτερη κατανόηση των αναγκών σας, ενώ επίσης μας βοηθά να προσαρμόσουμε την δουλειά μας στον “βαθύ σκοπό” του έργου σας.

  • Θα σας απαντήσουμε με ένα τυποποιημένο έγγραφο το οποίο περιλαμβάνει την δυνατότητά μας να συμμετάσχουμε ή όχι, ανάλογα με το αν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις προθεσμίες σας. Μπορεί επίσης να βρείτε μια προσθήκη με διευκρινιστικές ερωτήσεις των οποίων τις απαντήσεις πρέπει να έχουμε προκειμένου να συντάξουμε μία προσφορά. Στην συνέχεια οριστικοποιούμε την ημερομηνία στην οποία θα έχετε την προσφορά μας και σας ενημερώνουμε. Η προσφορά μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικά σενάρια παρουσίασης, σχεδιασμένα με βάση τις απαιτήσεις σας, το καθένα με την αντίστοιχη ανάλυση αξίας. Εκεί θα βρείτε επίσης τον σχεδιασμό της παραγωγής με τις φάσεις και τα παραδοτέα τους, την τελική παράδοση – αποδοχή και τις ημερομηνίες πληρωμής.
  • Εάν επιλέξετε ένα από τα προτεινόμενα σενάρια και μας το αναθέσετε ξεκινάμε τις εργασίες πάνω στο έργο σας. Όπως προβλέπεται από την προσφορά μας η δουλειά μας χωρίζεται σε φάσεις που καθεμιά αφορά είτε ένα τμήμα του έργου σας είτε ένα διαφορετικό επίπεδο αφαίρεσης της οπτικοποίησης, καθώς και ένα διαφορετικό αντίτιμο και ημερομηνία παράδοσης.
  • Στο τέλος κάθε φάσης σας παρουσιάζουμε την πρόοδο των εργασιών μας. Εάν είστε ικανοποιημένοι πληρώνετε το αντίτιμο και λαμβάνεται τα προϊόντα αυτής της φάσης (εφόσον τέτοια προϊόντα έχουν συμφωνηθεί για την συγκεκριμένη φάση) και οι εργασίες μας προχωρούν στην επόμενη φάση. Με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν πληρώνετε για κάτι που δεν έχετε δει, ενώ έχετε την επιλογή να τερματίσετε το έργο σε οποιαδήποτε φάση.
  • Στο τέλος της τελικής φάσης θα λάβετε μια πλήρη προένδειξη (preview) της οπτικοποίησης. Πληρώνοντας το αντίτιμο αυτής της φάσης –με το οποίο ολοκληρώνεται η συνολική αξία της οπτικοποίησης– σας στέλνουμε τα τελικά παραδοτέα (ή, εφόσον το επιθυμείτε, τα παραδοτέα όλων των φάσεων από την αρχή των εργασιών μας) Εάν κατά την διάρκεια των εργασιών μας αλλάξετε γνώμη σχετικά με κάποιες προδιαγραφές της οπτικοποίησης, ή μας στείλετε υλικό πέραν των συμφωνηθέντων, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην απαιτούμενη αναθεώρηση χωρίς πρόσθετη χρέωση. Αυτή η χωρίς χρέωση υπηρεσία μπορεί να μην είναι εφικτή για κάθε αναθεώρηση, ειδικά για αυτές που έχουν μείζονες επιπτώσεις στην ροή των εργασιών μας, ωστόσο θα σας παρουσιάσουμε τις επιλογές κόστους εκ των προτέρων για κάθε (μη δωρεάν) αναθεώρηση, ώστε να είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να αποφασίσετε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία μαζί μας πάνω σε ένα συγκεκριμένο έργο σας, ανεξάρτητα με το αν αυτή η επικοινωνία θα καταλήξει σε συμφωνία ή όχι, στέλνοντάς μας e mail: γράψτε τις προδιαγραφές και προσαρτήστε τα αρχεία του έργου σας (αποδεκτά formats: .zip .rar .doc .docx .dwg .dxf .pdf .jpg .tif). Στην συνέχεια θα λάβετε από εμάς, μέσω e mail, username και password για την ασφαλή σας σελίδα στην οποία θα έχετε πρόσβαση επιλέγοντας “Client Area” στο βασικό menu του website μας. Μέσω αυτής θα πραγματοποιείται στο εξής η επικοινωνία μας σχετικά με το έργο σας. Η επικοινωνία αυτή ξεκινά τυπικά με την προσφορά μας, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης ανταλλαγή μηνυμάτων και αρχείων, προενδείξεις της προόδου των εργασιών μας, καθώς επίσης –σε περίπτωση συμφωνίας– παραδοτέα και αποδείξεις για κάθε φάση του έργου. Για τις πληρωμές χρησιμοποιούμε ασφαλές online σύστημα πληρωμής ή απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Παρακαλούμε, αισθανθείτε άνετα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e mail, τηλεφώνου ή Skype αν έχετε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να συζητήσετε θέματα του έργου σας. Για σημαντικά ζητήματα προτιμάμε την επικοινωνία μέσω της ασφαλούς “Client Page”, καθώς βοηθά και τις δυο πλευρές να κρατούν αρχείο για καθετί που συζητήθηκε, συμφωνήθηκε, παρήχθη ή παραδόθηκε (και πότε).

UA-50574679-1